Boten naar Bierman winterstalling

Geplaatst op 08-09-2020  -  Categorie: Algemeen

                                    schermafbeelding-2020-02-18-om-10-40-38 

 

 

Opeens is het al september en dan gaan er bij mij allerlij alarmbellen rinkelen! Het stormseizoen komt er weer aan en inmiddels hebben we de eerste grote storm al gehad. Ik ben best trots op alle booteigenaren want er is, voorzover ik weet, geen schade te melden, alle boten lagen goed vast aan hun grondankers.

Tegelijkertijd word ik er altijd wel een beetje triest van, want het strandseizoen loopt alweer bijna ten einde.

Het was een heerlijke zomer en ondanks alle ellende door de Corona was het erg gezellig en druk op de club!

De nieuwbouw is al goed op gang gekomen, de gehele staalconstruktie is al geplaatst. Het wachten is nu op de prefab wanden waarvan de levering helaas een paar weken is vertraagd, maar volgens de aannemer valt het mee en mogen we er nog steeds vanuitgaan dat dat het eind maart opgeleverd wordt.

Volgens onze statuten moeten we minimaal een keer per jaar en voor 1 juli een Algemene Leden Vergadering houden. Vanwege alle Corona maatregelen is dit tot op heden niet gelukt, maar het bestuur is druk bezig om dit komende maand of anders in november alsnog te organiseren.

Nu we toch richting oktober gaan zijn er altijd weer een paar belangrijke zaken die aan de orde gaan komen. Voor dat het stormseizoen (1 november) begint moeten:

 - Alle boten  van'het strand.  (vergeet ook niet je grondanker uit te graven)

- Alle containers van het strand.

 Eric van de Bent heeft onderstaande 2 dagen opgegeven om boten naar de Biermangarage te brengen voor de winterstalling. Noteer ze in je agenda als je daar gebruik van wil maken, en zet je op de intekenlijst bij de walschipper.

N.B. Boten die op hun trailer blijven in de Bierman het liefts de 2e zaterdag brengen als het kan.

 Dag 1)  ZATERDAG 3 OKTOBER VAN 08:30 TOT 11:30

 Dag 2)  ZATERDAG 10 OKTOBER VAN 08:30 TOT 11:30

 Omdat alle containers van het strand worden gehaald moeten alle spullen er uit zijn! Dus haal uiterlijk 10 OKTOBER ALLE SPULLEN UIT JE KAST.  DIT GELDT OOK VOOR DE KASTEN IN HET CLUBHUIS, ALLES MOET LEEG!

Komende week ziet het weerbericht er super uit met in de eerste helft van de week zomerse temperaturen, dus mocht je in de gelegenheid zijn is de ZVN "The place to be" om nog van het strand en de zee te genieten.

Voorzitter Cees.


ZVN

ADRESGEGEVENS

Secretariaat ZVN,
Wilhelminastraat 41,
2201 KB, Noordwijk.

KvK 40445041