Sinterklaas 2021

Geplaatst op 24-11-2021  -  Categorie: Algemeen

schermafbeelding-2020-02-18-om-10-40-38

 

 

Beste

 

Op zondag 28 november zal Sinterklaas met zijn Pieten toch een bezoek brengen aan de ZVN.

Gezien de Coronamaatregelen waaraan wij ons hebben te houden zal Sinterklaas dit jaar niet alle kinderen in één keer kunnen ontvangen.

 

In overleg met de Sint is nu besloten om het bezoek op te delen in 3 sessies van een half uur.

De aanvang van de eerste sessie zal om 13.30 uur en de laatste sessie zal omstreeks 15.30 uur afgelopen zijn. Per sessie zullen ongeveer 20 kinderen met hun ouders in de gelegenheid worden gesteld om te Sint en zijn Pieten te begroeten.

 

Op deze manier kunnen onze kinderen op een veilige manier toch Sinterklaas ontvangen.

Door de organisatie van de Sinterklaas zal aan de ouders van de kinderen die hun schoen hebben gezet een mail worden gestuurd, waarin wordt aangegeven in welke sessie de kinderen zijn ingedeeld en welke regels er zullen gelden. Zo zal er een QR check worden gedaan en wordt aan de ouders geadviseerd worden om bij hun kinderen een zelftest uit te voeren. Ook zal aan de leden die  uitgenodigd zijn bij Sinterklaas een vaste zitplaats worden toegewezen.

 

Om het Sinterklaasfeest veilig te laten verlopen is door het bestuur besloten dat het clubhuis van 13.00 uur tot 16.00 uur gesloten is voor de leden die niet voor het Sinterklaasfeest zijn uitgenodigd.

 

Hiermee wordt aan alle Corona maatregelen voldaan en kunnen we met onze kinderen van de ZVN op een veilige manier toch Sint en zijn Pieten ontvangen.

 

Wij vertrouwen op jullie begrip en medewerking.

Namens het bestuur

Pieter van den Brink (portefeuille Veiligheid)


ZVN

ADRESGEGEVENS

Secretariaat ZVN,
Wilhelminastraat 41,
2201 KB, Noordwijk.

KvK 40445041