Oproep nieuwe walschippers

Geplaatst op 12-04-2022  -  Categorie: Algemeen

Beste leden,

 

Het komende seizoen staat weer voor de deur. Op 30 april gaan alle boten weer naar het strand en maken we ons weer klaar voor hopelijk een mooie zomer. In de afgelopen winterperiode heeft het bestuur met behulp van vele vrijwilligers alle zaken die geregeld moesten worden weer voor elkaar kunnen krijgen.

Zo zijn alle sups opgeknapt, er twee nieuwe containers gekomen voor extra stalling van de spullen en is alle het varend en rijdend materiaal weer op orde gebracht. De rescue en de Orka hebben een grote beurt gehad en alle trailers zijn weer goed gangbaar gemaakt.

In de komende Algemene Leden Vergadering wordt hier nader op ingegaan.

 

OPROEP NIEUWE WALSCHIPPERS.

 

Het bestuur heeft besloten om dit jaar met meer walschippers te gaan werken. Omdat onze huidige walschippers allemaal al aardig op leeftijd zijn is het bestuur van mening, dat er ook naar de toekomst gekeken moet worden en daarom deze oproep.

Met de huidige walschippers is hierover ook gesproken. De bedoeling is dat er nu gewerkt gaat worden met een rooster waarin de nieuwe walschippers zullen worden ingepland. Inmiddels hebben er zich 3 nieuwe walschippers hebben aangemeld, maar het bestuur is van mening dat er meer nodig zijn. Bij voldoende aanmelding wordt er dan een rooster gemaakt. Het spreek voor zich dat de nieuwe walschipper nader worden geïnformeerd over de inhoud van de functie.

 

Mocht je het leuk vinden om een aantal walschipper-diensten te draaien dat kun je je aanmelden voor 25 april 2022 bij Pieter van den Brink. Dit kan per e-mail aan diehgiliev.[antispam].@zvnoordwijk.nl Ook kun je je telefonisch aanmelden bij Pieter. Telefoonnummer is 06-18641526.

 

Met sportieve groet,

Namens het bestuur,

Pieter van den Brink

 


ZVN

ADRESGEGEVENS

Secretariaat ZVN,
Wilhelminastraat 41,
2201 KB, Noordwijk.

KvK 40445041