Herinnering verzekering Booteigenaren

Geplaatst op 07-05-2023  -  Categorie: Algemeen

 Beste leden;

 

Deze mail is bestemd voor alle booteigenaren die hun boot naar het strand hebben gebracht of nog gaan brengen, dus geen boot; gooi de mail dan maar weg!

 

Beste Booteigenaren,

 

Inmiddels zijn de eerste boten uit de Biermanopslag gehaald en naar het strand gebracht. Nu maar hopen dat het een mooi zeilseizoen gaat worden. In onze regelementen van de ZVN staat dat het verplicht om een verzekeringsbewijs te overleggen zodra je boot op het strand ligt. Ook als je verzekeringsbewijs halverweg het seizoen moet worden verlengd, dan willen we dit bewijs opnieuw ontvangen.

Inmiddels heeft de veiligheidscommissie al een aantal verzekeringsbewijzen ontvangen, maar nog lang is niet alles binnen. Als je geen verzekeringsbewijs kunt overhandigen betekend dit dat je niet mag gaan zeilen. Ook ben je verplicht om een bootnaam te hebben op je boot. Zonder bootnaam mag je ook niet zee op. Waarom willen we dit weten? Dit heeft alles te maken met de veiligheid. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan kunnen we snel actie ondernemen en de juiste mensen waarschuwen. 

 

Je kunt een kopie van het verzekeringsbewijs inclusief je bootnaam afgeven bij de walschipper, maar beter is het dat het digitaal aangeleverd wordt. Dit kan dan naar het volgende e-mailadres: diehgiliev.[antispam].@zvnoordwijk.nl

 

We vertrouwen op jullie medewerking en wensen jullie een veilig zeilseizoen.

 

Namens de veiligheidscomissie. 

Pieter v.d. Brink


ZVN

ADRESGEGEVENS

Secretariaat ZVN,
Wilhelminastraat 41,
2201 KB, Noordwijk.

KvK 40445041