Bestuursmededeling

Geplaatst op 24-11-2021  -  Categorie: Algemeen

schermafbeelding-2020-02-18-om-10-40-38 

 

Beste leden,

 

Zoals jullie al weten kon de op 3 april geplande ALV niet doorgaan vanwege de opgelegde beperkingen m.b.t. het coronavirus. Het bestuur had in deze vergadering twee nieuwe - maar bij vele ZVN-leden reeds bekende- kandidaat- bestuursleden willen aandragen ter goedkeuring van de leden. 

 

Ter vervanging van Jacob Houting  beogen wij Liesbeth Nieuwenburg als nieuwe penningmeester. Ook wilden wij  Sonja Steenvoorden toevoegen aan ons bestuur in de functie van algemeen bestuurslid met de portefeuilles zeilen en jeugd.

Het is van groot belang dat we in de komende tijd een goed functionerend en compleet bestuur hebben met alle veranderingen die we in de club gestalte willen geven. 

Aan de basis van deze aangedragen benoemingen liggen de  ophanden zijnde nieuwbouw met de bijbehorende uitdagingen en ook het doorvoeren van de veranderingen die we willen doorvoeren n.a.v. de aanbevelingen van de denktanks.

 

Mede om deze redenen helpen de beoogde bestuursleden nu alvast mee om deze uitdagingen aan te gaan; dit in de wetenschap dat hun benoeming nog niet definitief is.

 

Zijn er vragen over deze gang van zaken graag via een mail naar rettizroov.[antispam].@zvnoordwijk.nl

Uiteraard zullen we zodra er weer een ALV gehouden mag worden de ALV laten stemmen over hun benoeming.

 

Jullie voorzitter Cees.


ZVN

ADRESGEGEVENS

Secretariaat ZVN,
Wilhelminastraat 41,
2201 KB, Noordwijk.

KvK 40445041